Onze diensten zorgen voor
een optimale werkomgeving

Waarom NGTC?

NGTC heeft naast haar uitgebreide ervaring in computernetwerken ook een brede kennis van diverse serveromgevingen. Buiten deze ervaring om is de kwaliteit van de diensten die NGTC in het verleden al heeft geleverd van een hoog niveau. 

 

Een uitgebreid aanbod

Van het installeren van servers tot het ontwerpen en implementeren van complexe netwerken, maar ook het inrichten van firewalls en loadbalancers. Wij hebben de kennis en de tools om uw netwerkomgeving veilig en schaalbaar te maken, zodat uw netwerk klaar is voor de toekomst.

Netwerk Consultancy


Netwerken vormen de infrastructuur van uw informatiestromen. Als deze infrastructuur niet schaalbaar is opgebouwd, kan het zijn dat deze niet in de groei van uw bedrijf kan voorzien. Ook kan het ontwerp, wat ooit prima voldeed, ingehaald worden door nieuwere technieken. In beide gevallen kan een wijziging in het ontwerp (of een nieuw ontwerp) veel voordelen voor uw bedrijf betekenen.

NGTC kan hierin samen met u tot een aanpassing of herontwerp komen. U krijgt dan een duidelijke en overzichtelijke analyse van uw huidige infrastructuur en gedegen advies over de vernieuwde situatie. NGTC kan u natuurlijk ook van dienst zijn bij de implementatie van het overeengekomen ontwerp.

Security Scan


De beveiliging van uw netwerk is niet iets waar licht over nagedacht mag worden. Maar al te vaak zien we in de media dat bedrijven het slachtoffer zijn geworden van digitale inbraken. In veel gevallen blijkt dan achteraf dat de beveiliging van de serveromgeving niet voldoende op orde was.

NGTC kan u helpen de beveiliging van uw netwerk in kaart te brengen en in veel gevallen zelfs te verbeteren. Heeft u interesse in een Security Scan, neem dan gerust contact op via het formulier op deze website. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@ngtc.nl.

Firewall Beheer


Heeft u een firewall van Cisco, Juniper, Fortinet, CheckPoint of Microsoft? Of bent u van plan om één van deze firewalls aan te schaffen? NGTC kan u adviseren in uw keuze. Wij kunnen ook uw firewall beheren.

Periodiek Server Onderhoud


NGTC kan op periodieke basis uw Microsoft server(s) onderhouden. Dit kan bij u op locatie, maar ook 'beheer op afstand' is een optie.