Laat u overtuigen
door ons portfolio

Wat heeft NGTC in huis?

Sinds de oprichting van NGTC in 2011 hebben we diverse interessante opdrachten mogen uitvoeren. Hieronder vindt u een selectie van deze opdrachten.

 

 

De portfolio van NGTC

C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken B.V.


C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken B.V. is een bedrijf met zandzuigers en cutterzuigers. Deze machines liggen verspreid in Nederland, Duitsland en Engeland, zonder aansluiting op een vast net. Op de zuigers bevinden zich computers die status van de machine bijhouden door informatie uit te lezen van diverse meters. Deze informatie wordt doorgestuurd naar een centrale server op kantoor. Helaas was het systeem zo ingericht dat de informatie alleen 'realtime' zichtbaar was op de centrale server.

NGTC heeft op de centrale server een koppeling gerealiseerd zodat de informatie nu in een database weggeschreven wordt. Hierdoor kunnen er ook analyses op deze informatie uitgevoerd worden. Samen met 'C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken B.V.' en partner 'Webstones' is NGTC nu bezig om deze database te optimaliseren en de database veilig te stellen door middel van een backup.